Avaya 7591X Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

Avaya Mobility Networking Solutions certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. Avaya 7591X Avaya Mobility Networking Solutions Integration exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated Avaya 7591X exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Version: 8.0
Question: 1

As a Network Administrator you need to generate reports highlighting data from a number of Access Points, numbers of User logins, number of failed logins, and user bandwidth.
Which Avaya application is used to complete this task?

A. Guest Manager
B. Ignition Server
C. Log Manager
D. Ignition Analytics

Answer: D

Question: 2

In Identity Engines, where are PEAP/EAP-MSCHAPv2 Authentication mechanisms configured?

A. In the Authenticator
B. In the Dashboard Access policy
C. In the Posture profiles
D. In the Authentication Policy

Answer: D

Explanation:
Reference:
https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/100179194(P.60)

Question: 3

Which statement describes an Ignition Server?

A. It is used for different types and kinds of guests account provisioning and management.
B. It is the virtual OVA Appliances based software Authenticator in form of a Web-Portal.
C. It is the virtual OVA Appliance and RADIUS based Policy Engine with Identity Routing to Directory Services.
D. It is the Configuration Software Tool for ID Engines Ignition Server.

Answer: C

Question: 4

Which Identity Engines components allows non-IT engineers to create temporary access accounts for guests?

A. Ignition Guest Access portal
B. Ignition Guest Manager
C. Ignition Access portal
D. Ignition Access Manager

Answer: B

Explanation:
Reference:
https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/100160975(P.14)

Question: 5

In which file format does Avaya provide the Identity Engines Ignition Server, Ignition Guest Manager, and Ignition Access Portal as Virtual Appliances?

A. .VMDK
B. .OVF
C. .CSV
D. .VDI

Answer: B

Explanation:
Reference:
https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101008754

Question: 6

Which two mechanisms are used by Ignition Server to authenticate and authorize users and devices connected in the network? (Choose two.)

A. MAC Authentication
B. IP address
C. IEEE 802.1x
D. IEEE 802.1c

Answer: A,C

Explanation:
Reference:
https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101008754

Question: 7

To avoid costly manual processes, you want to provide self-registration capabilities to visitors, but want to ensure that only legitimate guests, and invited/visiting specific employees, are allowed to have a guest access. Also for security reasons you need to keep track of guest devices and statistics of Internet usage.
To provide only self-registration capabilities, which IDE application should be used?

A. Ignition Analytics
B. Ignition Server
C. IDE Access Portal
D. Avaya Wireless Orchestration System
E. IDE Guest Manager

Answer: E

Question: 8

Which three settings need to be configured on Ignition Server and Guest Manager before integration? (Choose three.)

A. SOAP setting/port number on Ignition Server
B. Guest Manager RADIUS
C. Provisioner setting
D. Guest Manager Appliance settings
E. An email server

Answer: A,B,D

Click Here to Get All Avaya 7591X Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/7591X-exam-dumps.html