Cisco 200-155 DCICT Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

Cisco Certified Network Associate Data Center certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. Cisco 200-155 Introducing Cisco Data Center Technologies exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated Cisco 200-155 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Version: 9.0
Question: 1

Which two Cisco Nexus 1000V Series Switch features exceed the functionality of the VWware vNetwork Distributed Switch? (Choose two )

A. access control lists
B. QoS marking
C. Network vMotion
D. port state migration
E. DV Port Groups

Answer: AB

Question: 2

When using a Cisco UCS Director, a typical workflow consists of which two terms? (Choose Two )

A. Resource Manager
B. Workflow Designer
C. Scheduler
D. Activity Planner
E. Predefined Tasks

Answer: BE

Question: 3

Which model is a deployment model in cloud computing?

A. automate cloud
B. layered cloud
C. private cloud
D. collapsed cloud

Answer: C

Question: 4

Which statement about a bridge domain is true?

A. A bridge domain must be liked to one internal network and one external network
B. A bridge domain must be linked to a physical domain
C. A bridge domain typically has at least one subnet that Is associated with it
D. A bridge domain must have at least one external network that is associated with it

Answer: C

Question: 5

Which two options are primary elements of a tenant? (Choose two )

A. firewall rules
B. contracts
C. EPG
D. access policies
E. switch domains

Answer: BC

Question: 6

Refer to the exhibit. A network engineer allocates 12 physical ports to a new VDC. Which command is used to verify VDC port allocation on a Cisco Nexus switch?

A. show vdc port-membership
B. show vdc port-allocation
C. show vdc allocation
D. show vdc membership

Answer: D

Question: 7

Which two protocols are encapsulated in FCoE? (Choose two.)

A. iSCSI
B. Fibre Channel
C. CIFS
D. DNSF
E. SCSI

Answer: BE

Question: 8

What are two advantages to running Fabric Path in the data center over using Spanning Tree? (Choose two.)

A. provides multi chassis Ether Channel capabilities
B. allows every switch to send BPDUs to each other to ensure the L2 topology is synchronized
C. has L2 multipath forwarding capacities
D. uses B02 1 q trunks to ensure VLANs are propagated through the topology
E. uses TTL field to provide loop mitigation

Answer: CE

Question: 9

Which privilege is assigned by default to the UCS Manager Storage Administrator user role?

A. service-storage-security-config
B. service-admin-config
C. service-admin
D. service-profile-storage

Answer: D

Question: 10

Which two standards enable Ethernet to support FCoE? (Choose two.)

A. Priority Flow Control
B. Virtual1 Extensible LAN
C. Enhanced Transmission Selection
D. Address Resolution Protocol
E. virtual port channel and virtual device context

Answer: AC

Click Here to Get All Cisco 200-155 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/200-155-exam-dumps.html