Cisco 210-250 SECFND Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

Cisco Certified Network Associate Cyber Ops certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. Cisco 210-250 Cisco Cybersecurity Fundamentals exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated Cisco 210-250 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Version: 10.0
Question: 1

Which definition of a fork in Linux is true?

A. daemon to execute scheduled commands
B. parent directory name of a file pathname
C. macros for manipulating CPU sets
D. new process created by a parent process

Answer: D

Question: 2

Which identifier is used to describe the application or process that submitted a log message?

A. action
B. selector
C. priority
D. facility

Answer: D

Question: 3

Which protocol is expected to have NTP a user agent, host, and referrer headers in a packet capture?

A. NTP
B. HTTP
C. DNS
D. SSH

Answer: B

Question: 4

Which evasion method involves performing actions slower than normal to prevent detection?

A. traffic fragmentation
B. tunneling
C. timing attack
D. resource exhaustion

Answer: C

Question: 5

Which type of attack occurs when an attacker is successful in eavesdropping on a conversation between two IPS phones?

A. replay
B. man-in-the-middle
C. dictionary
D. known-plaintext

Answer: B

Question: 6

Which definition of permissions in Linux is true?

A. rules that allow network traffic to go in and out
B. table maintenance program
C. written affidavit that you have to sign before using the system
D. attributes of ownership and control of an object

Answer: D

Question: 7

Which definition describes the main purpose of a Security Information and Event Management solution?

A. a database that collects and categorizes indicators of compromise to evaluate and search for potential security threats
B. a monitoring interface that manages firewall access control lists for duplicate firewall filtering
C. a relay server or device that collects then forwards event logs to another log collection device
D. a security product that collects, normalizes, and correlates event log data to provide holistic views of the security posture

Answer: D

Question: 8

If a web server accepts input from the user and passes it to a bash shell, to which attack method is it vulnerable?

A. input validation
B. hash collision
C. command injection
D. integer overflow

Answer: C

Question: 9

Which security monitoring data type is associated with application server logs?

A. alert data
B. statistical data
C. session data
D. transaction data

Answer: D

Question: 10

Which two terms are types of cross site scripting attacks? (Choose two )

A. directed
B. encoded
C. stored
D. reflected
E. cascaded

Answer: CD

Click Here to Get All Cisco 210-250 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/210-250-exam-dumps.html