Cisco 210-260 IINS Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

Cisco Certified Network Associate Security certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. Cisco 210-260 Implementing Cisco Network Security exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated Cisco 210-260 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Version: 19.0
Question: 1

Which two services define cloud networks? (Choose two.)

A. Infrastructure as a Service
B. Platform as a Service
C. Security as a Service
D. Compute as a Service
E. Tenancy as a Service

Answer: A,B

Question: 2

In which two situations should you use out-of-band management? (Choose two.)

A. when a network device fails to forward packets
B. when you require ROMMON access
C. when management applications need concurrent access to the device
D. when you require administrator access from multiple locations
E. when the control plane fails to respond

Answer: A,B

Question: 3

In which three ways does the TACACS protocol differ from RADIUS? (Choose three.)

A. TACACS uses TCP to communicate with the NAS.
B. TACACS can encrypt the entire packet that is sent to the NAS.
C. TACACS supports per-command authorization.
D. TACACS authenticates and authorizes simultaneously, causing fewer packets to be transmitted.
E. TACACS uses UDP to communicate with the NAS.
F. TACACS encrypts only the password field in an authentication packet.

Answer: A,B,C

Question: 4

According to Cisco best practices, which three protocols should the default ACL allow on an access port to enable wired BYOD devices to supply valid credentials and connect to the network? (Choose three.)

A. BOOTP
B. TFTP
C. DNS
D. MAB
E. HTTP
F. 802.1x

Answer: A,B,C

Question: 5

Which two next-generation encryption algorithms does Cisco recommend? (Choose two.)

A. AES
B. 3DES
C. DES
D. MD5
E. DH-1024
F. SHA-384

Answer: A,F

Question: 6

Which three ESP fields can be encrypted during transmission? (Choose three.)

A. Security Parameter Index
B. Sequence Number
C. MAC Address
D. Padding
E. Pad Length
F. Next Header

Answer: D,E,F

Question: 7

What are two default Cisco IOS privilege levels? (Choose two.)

A. 0
B. 1
C. 5
D. 7
E. 10
F. 15

Answer: B,F

Question: 8

Which two authentication types does OSPF support? (Choose two.)

A. plaintext
B. MD5
C. HMAC
D. AES 256
E. SHA-1
F. DES

Answer: A,B

Question: 9

Which two features do CoPP and CPPr use to protect the control plane? (Choose two.)

A. QoS
B. traffic classification
C. access lists
D. policy maps
E. class maps
F. Cisco Express Forwarding

Answer: A,B

Question: 10

Which two statements about stateless firewalls are true? (Choose two.)

A. They compare the 5-tuple of each incoming packet against configurable rules.
B. They cannot track connections.
C. They are designed to work most efficiently with stateless protocols such as HTTP or HTTPS.
D. Cisco IOS cannot implement them because the platform is stateful by nature.
E. The Cisco ASA is implicitly stateless because it blocks all traffic by default.

Answer: A,B

Click Here to Get All Cisco 210-260 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/210-260-exam-dumps.html