Cisco 300-175 DCUCI Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

Cisco Certified Network Professional Data Center certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. Cisco 300-175 Cisco Data Center Unified Computing exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated Cisco 300-175 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Version: 8.0
Question: 1

Which description of an import operation in Cisco UCS Manager is true?

A. You can perform an import while the system is up and running
B. You can import only a configuration file that was exported from the same Cisco UCS Manager
C. You can import a configuration from a higher release to a lower release
D. You can schedule an import operation

Answer: B

Question: 2

When a configuration change requires a reboot, which policy specifies how Cisco UCS manager should proceed?

A. host firmware policy
B. local disk policy
C. maintenance policy
D. boot policy

Answer: C

Use the Maintenance Policy to specify how Cisco UCS Manager should proceed for configuration changes that will have a service impact or require a server reboot. Values for the Maintenance Policy can be “immediate”, “user-ack”, or “timer automatic”. The best practice is to not use the “default” policy, and instead to create and use Maintenance Policies for either “user-ack” or “timer automatic”, and to always have these as elements of the Service Profile or Service Profile Template definition.
http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/servers-unified-computing/ucs-manager/whitepaper_c11-697337.html

Question: 3

You are creating service profiles for a Cisco UCS system by using the service profile wizard. You discover that you forgot to create the UUID pool. What should you do?

A. From the wizard, click Create UUID Suffix Pool.
B. Pause the running wizard and then start a temporary wizard to create a profile with the same name and the missing UUID pool Resume the wizard, and then select the new UUID pool.
C. Continue running the wizard. The service profile uses the burned-in UUID in the BIOS of the server.
D. Stop the wizard, and then restart the wizard.

Answer: A

Question: 4

Which two features in Cisco UCS Manager are required to configure Uplink Ethernet ports? (Choose two.)

A. vNIC templates
B. LAN Pin Groups
C. VLAN Groups
D. adapter policies
E. link profiles

Answer: BC

Question: 5

You need to design and implement a Cisco UCS 5108 Blade Server Chassis system for a customer. Which statement about how half-width blades and full-width blades can be used is true?

A. Only two full-width blades can be installed in the top two slots, and four half-width blades can be installed in the bottom two slots.
B. Only one full-width blade can be installed in the top slot, and six half-width blades can he Installed in the bottom slots.
C. Half-width blades and full-width blades can be combined in any order.
D. Half-width blade types and full-width blade types cannot be combined.

Answer: A

Question: 6

Before upgrading a Cisco UCS cluster, you need to verify the high-availability status and roles of the cluster. In which scenario can you successfully perform the upgrade?

A. When you check the Cisco UCS Manager GUI, the Ready field value is Ready and the State field value is On When you check the Cisco UCS Manager CLl, the Primary and Secondary interconnect state are both ON and the cluster state is HA WAITING.
B. When you check the Cisco UCS Manager GUI, the Ready field value is Yes and the State field value is Up. When you check the Cisco UCS Manager CLl, the Primary and Secondary interconnect state are both UP and the cluster state is HA READY.
C. When you check the Cisco UCS Manager GUI, the Ready field value is Ready and the State field value is Active. When you check the Cisco UCS Manager CLI, the Primary and Secondary interconnect state are both READY and the cluster stale is HA WAITING.
D. When you check the Cisco UCS Manager GUI. the Ready field value is Ready and the State field value is Up. When you check the Cisco UCS Manager CLI, the Primary and Secondary interconnect state are both UP and the cluster stale is HA UP.

Answer: D

Question: 7

Which destination(s) are valid for syslog messages for a Cisco UCS Fabric Interconnect?

A. the log, the monitor and syslog queue
B. a file
C. the console and log only
D. the console, the monitor, and a file

Answer: D

Question: 8

You plan to use AAA security services for a Cisco UCS Fabric Interconnect. Which two authentication providers can you use? (Choose two.)

A. Kerberos
B. RADIUS
C. NTLM
D. Diameter
E. LDAP

Answer: B,E

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/sw/cli/config/guide/2-
2/b_UCSM_CLI_Configuration_Guide_2_2/b_UCSM_CLI_Configuration_Guide_2_2_chapter_010
00.html

Question: 9

You need to identify which DCB standard provides those functionalities negotiation capabilities for features, the distribution of parameters from one node to another, and logical link up and down signaling for both Ethernet and fibre Channel interfaces. Which DCB standard should you identity?

A. ETS
B. PFC
C. DCBX
D. QCN

Answer: B

Question: 10

You configure FCoE in a Cisco UCS system at a customer site. The configuration seems correct, but the customer complains that the system fails to perform as expected FCoE VLAN discovery. FCF discovery and FLOGI processes work property. The issue appears to be with the Fibre Channel commands and responses. What is a possible cause of the issue?

A. The storage device is experiencing configuration or compatibility issues when the FIP process completes successfully.
B. The routed Layer 3 network between the FCoE SAN and the storage device is experiencing issues when the FIP process fails to complete successfully.
C. The FCoE configuration is experiencing errors because of issues with the Fibre Channel commands.
D. The switched Layer 2 network between the FCoE SAW and the storage device is experiencing issues when the FIP process fads to complete successfully.

Answer: B

Question: 11

You need to configure a new Fibre Channel port channel from the Cisco UCS Manager GUI. To do this, from the SAN tab. you navigate to SAN Cloud > Fabric A or B > FC Port Channels, and you click the plus sign. In the popup window, you specify the Fibre Channel port channel name and ID. Which two rules should you follow when you set the Fibre Channel port channel name and ID? (Choose two.)

A. The Name field must be a number.
B. The ID field can contain ASCI characters, except for spaces.
C. The Name field is optional, but it cannot contain spaces.
D. The Fibre Channel port channel ID is optional.
E. The Fibre Channel port channel ID must be a number.

Answer: CD

Question: 12

Which cisco UCS blade server supports the highest I/O throughput?

A. Cisco UCS B420 M3 Blade Server
B. Cisco UCS B200 M3 Blade Server
C. Cisco UCS B22 M3 Blade Server
D. Cisco UCS B200 M4 Blade Server

Answer: A

Question: 13

You have a Cisco UCS system. You need to create VSAN 100 on a Cisco Nexus Series switch and to enable switch port fc 1/10 as a member for the VLAN. Which command set should you use?

A. SITE-A-MDS-Fabric-A# vsan database
SITE-A-MDS-Fabric-A (vsan-db)# vsan 100 interface fc 1/10
SITE-A-MDS-Fabric-A (vsan-db)# vsan database commit
SITE-A-MDS-Fabric-A (vsan-db)# exit
B. SITE-A-MDS-Fabric-A# configure terminal
SITE-A-MDS-Fabric-A (config)# vsan database
SITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# vsan 100 interface fc 1/10
SITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# exit
C. SITE-A-MDS-Fabric-A# configure terminal
SITE-A-MDS-Fabric-A (config)# vsan database
SITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# vsan 100 interface fc 1/10
SITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# vsan database commit
D. SITE-A-MDS-Fabric-A# configure terminal
SITE-A-MDS-Fabric-A (config)# vsan database
SITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# vsan 100 interface fc 1/10
SITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# vsan database commit
SITE-A-MDS-Fabric-A (config-vsan-db)# exit

Answer: C

Question: 14

Which two prerequisites are required to configure a SAN boot from the FCoE storage of a Cisco UCS system? (Choose two.)

A. The Cisco UCS domain must be able to communicate with the SAN storage device that hosts the operating system image.
B. A boot policy must be created that contains a local disk, and the LVM must be configured correctly.
C. There must be iVR-enabled FCoE proxying between the Cisco UCS domain and the SAN storage device that hosts the operating system image.
D. There must be a boot target LUN on the device where the operating system image is located.
E. There must be a boot target RAID on the device where the operating system image is located.

Answer: CD

Question: 15

At a customer site, a Cisco UCS cluster must be renamed due to a domain name change. You need to recommend a solution to ensure that Cisco UCS Manager can be accessed over HTTPS. Which solution accomplishes this goal?

A. The cluster must be reinstalled, in order to generate the default key ring certificate.
B. A default key ring certificate regeneration request must be issued from Cisco UCS Manager.
C. The default key ring certificate must be renewed automatically when the name changes.
D. The default key ring certificate must be regenerated manually.

Answer: D

Click Here to Get All Cisco 300-175 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/300-175-exam-dumps.html