Cisco 300-180 DCIT Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

Cisco Certified Network Professional Data Center certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. Cisco 300-180 Troubleshooting Cisco Data Center Infrastructure exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated Cisco 300-180 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Version: 9.0
Question: 1

A customer is trying to boot an operating system that is installed on the eUSB on a Cisco UCS B-Series blade server; however, the boot fails. What is the cause of this failure?

A. The local disk must be the first device in the boot order.
B. eUSB is not a supported boot device.
C. eUSB support is available only on the Cisco UCS C-Series rack server.
D. eUSB is not the first device in the boot order for the server.

Answer: D

Question: 2

A customer is troubleshooting degraded DIMM errors on a Cisco UCS blade server and would like to reset the BMC. What is the correct command sequence to reset the BMC?

A. UCS1-A# server x/y
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc # reset
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
B. UCS1-A# server scope
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc # reset
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
C. UCS1-A# scope server x/y
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc # reset
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer
D. UCS1-A# scope server x/y
UCS1-A /chassis/server # scope bmc
UCS1-A /chassis/server/bmc* # commit-buffer

Answer: C

Question: 3

Which commands can you enter to see if a component in the Cisco UCS domain generated a core file?

A. 6100-A# scope monitoring
6100-A /monitoring # scope sysdebug
6100-A /monitoring/sysdebug # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
———- ———
B. 6100-A# scope sysdebug
6100-A /sysdebug # scope monitoring
6100-A /sysdebug/monitoring # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
———- ———
C. 6100-A# scope system
6100-A /system # scope monitoring
6100-A /system/monitoring # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
———- ———
D. 6100-A# scope cores
6100-A /cores # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
———- ———
E. 6100-A# scope logging
6100-A /logging # scope monitoring
6100-A /logging/monitoring # show cores
Core Files:
Name Fabric ID
———- ———

Answer: A

Question: 4

Which four tech support files can you create with the Cisco UCS Manager that you can submit to Cisco TAC for support? (Choose four.)

A. UCSM
B. disk LUNs
C. fabric extender
D. memory
E. rack server
F. chassis
G. server cache

Answer: A, C, E, F

Question: 5

Which protocols can be used to send to Cisco TAC (Technical Assistance Center) the show tech-support command output information about the Cisco UCS domain? (Choose two.)

A. TFTP
B. FTP
C. SCP
D. Telnet
E. SecureTelnet

Answer: B, C

Question: 6

The Cisco UCS Manager displays FSM information for which four of these? (Choose four.)

A. which FSM task is being executed
B. the current state of an FSM task
C. the status of the previous FSM task
D. any error codes returned while processing
E. all completed FSM tasks
F. multiple FSM tasks that completed over multiple tries
G. multiple FSM tasks that failed

Answer: A, B, C, D

Question: 7

How will the Cisco UCS Manager react when all of the FSM tasks fail?

A. retries for 60 seconds
B. raises faults and alarms
C. restarts from the previous known good task
D. sends an NOC SNMP trap email

Answer: B

Question: 8

What should you do when you see faults during the initial setup and discovery process?

A. Take note and address the faults.
B. You can safely ignore these faults.
C. Log them and try to address the first one.
D. Reboot until the error messages go away.

Answer: B

Question: 9

When using the Cisco UCS Manager GUI to troubleshoot a suspected bad memory, which logs contain data that are related to the faulty DIMM?

A. the System Event log and Faults log that are located under the Admin tab
B. the Events log and Faults log that are located under the Admin tab
C. the System Event log that is located under the Server tab in the Navigation panel and the Faults log that is located under the Admin tab
D. the System Event log that is located under the Equipment tab and the Faults log that is located under the Admin tab

Answer: D

Question: 10

Which three are valid tech support bundles to collect in the local management shell? (Choose three.)

A. UCSM
B. UCSM-MGMT
C. Port-Channel
D. Adapter
E. SAN
F. FEX

Answer: A, B, F

Click Here to Get All Cisco 300-180 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/300-180-exam-dumps.html