CompTIA PK0-004 Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

CompTIA Project+ certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. CompTIA PK0-004 CompTIA Project+ exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated CompTIA PK0-004 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Version: 8.0
Question: 1

A project manager is attempting to establish the proper sequencing and duration of project activities. Which of the following would be the MOST beneficial?

A. Network diagram
B. Ishikawa diagram
C. WBS
D. Gantt chart

Answer: A

Question: 2

Which of the following are characteristics of a project? (Select TWO)

A. Ongoing
B. Temporary
C. Start and finish
D. Achieving a goal
E. Consisting of milestones
F. Restricting the budget

Answer: CD

Question: 3

A company has determined it does not have the in-house capability to perform a project and wants to procure third-party services. Which of the following documents will the company MOST likely release-FlRST?

A. RFO
B. RFI
C. RFP
D. RFQ

Answer: A

Question: 4

The project manager was asked to provide recommendations for the removal of a vendor. A meeting was scheduled with the key stakeholders and the project sponsor to highlight the reasons for this recommendation. Which of-the following should the project manager bring to the meeting to support this recommendation? (Select TWO)

A. The issue log to show why the vendor should be replaced
B. The team action items to show why the vendor should be replaced
C. The scope statement to show why the vendor should be replaced
D. A procurement plan to show why the vendor should be replaced
E. A change management plan to have the vendor replaced

Answer: AE

Question: 5

A project manager is creating the WBS. In which of the following phases is the project?

A. Initiation
B. Planning
C. Execution
D. Closing

Answer: A

Question: 6

Which of the following is a characteristic of a matrix organization?

A. Authority lies solely with the project manager.
B. Authority is directed by the project architect.
C. Authority is shared between the project manager and project coordinator.
D. Authority is shared between functional and project managers.

Answer: D

Question: 7

A WBS is being developed for a project. Which of the following would be BEST suited to contribute cost and time estimates for the project activities?

A. Project team members
B. Project sponsor
C. Project manager
D. Project scheduler

Answer: D

Question: 8

A project manager is assigned to a project and has not had a handover meeting with the previous project manager. The new project manager is reviewing the percent of project completion, schedule progress, and budget constraints Which of the following documents should the project manager use to obtain this information?

A. Project schedule
B. Balanced scorecard
C. Issue log
D. Status report

Answer: A

Click Here to Get All CompTIA PK0-004 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/PK0-004-exam-dumps.html