EMC E20-562 VPLEX Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

EMC’s Storage Administrator, VPLEX Specialist certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. EMC E20-562 Storage Administrators VPLEX Specialist exam is the forerunner in validating credentials against . Here are updated EMC E20-562 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Question: 1

Which protocol does the service laptop use to communicate with and maintain an EMC VPLEX environment?

A. SSH
B. SNMP
C. Telnet
D. UDP

Answer: D

Question: 2

What condition would prevent volume expansion?

A. Migration occurring on the volume
B. Volume not belonging to a consistency group
C. Metadata volume being backed up
D. Logging volume in re-synchronization state

Answer: A

Question: 3

A storage administrator wants to view additional performance metrics for their VPLEX cluster. The administrator runs the report create-monitors command to help with this task.

A. Disks, ports, and volumes
B. Disks, volumes, and hosts
C. Disks, storage views, and ports
D. Disks, initiators, and storage volumes

Answer: A

Question: 4

What is required before a host can detect the virtual volumes presented by the VPLEX?

A. Virtual volumes can only be detected after a reboot
B. RAID configuration must be enabled for Virtual volumes
C. EZ Provisioning wizard must be run on the host
D. Host must initiate a bus-scan of the HBAs

Answer: D

Question: 5

What is a consideration for using a VPLEX logging volume?

A. Must be created on each VPLEX cluster before creating a distributed device
B. Automatically provisioned at each VPLEX cluster when the distributed device is created
C. A distributed device must be created before a logging volume can be created
D. VIAS can be used to create a logging volume at each cluster

Answer: A

Question: 6

Using the Storage Volume expansion method for virtual volumes built on RAID-1 or distributed RAID-1 devices, what is the maximum number of initialization processes that can run concurrently, per cluster?

A. 100
B. 250
C. 500
D. 1000

Answer: D

Question: 7

Which type of volumes has individual synchronized copies of data (mirrors) in more than one cluster?

A. Distributed device
B. Extent
C. Storage volume
D. Virtual volume

Answer: D

Question: 8

Which type of statistics is used to track latencies, determine median, mode, percentiles, minimums, and maximums?

A. Buckets
B. Monitors
C. Readings
D. Counters

Answer: A

Question: 9

What steps are performed during extent and device migration?

A. Start, commit, clean, and remove
B. Start, commit, clean, and terminate
C. Create, commit, clean, and terminate
D. Create, clean, commit, and remove

Answer: C

Click Here to Get All EMC E20-562 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/E20-562-exam-dumps.html