HPE2-W01 HPE2-W01 Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

HP’s HPE Sales Certified certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. HPE2-W01 Selling Aruba Products and Solutions exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated HPE2-W01 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Version: 11.0
Question: 1

What differentiates the Aruba 330 Series APs from the 310 and 320 Series?

A. 802.11ac Wave 2 capability
B. four streams for MU-MIMO capability
C. built-in BLE beacons
D. integrated Smart Rate ports

Answer: D

Question: 2

A college campus needs seamless roaming so that students and faculty receive the best coverage possible as they move from building to building. Which feature of Aruba Mobility Master should you recommend to address this customer requirement?

A. Adaptive Radio Management (ARM)
B. Controller Clustering
C. Automatic User Load Balancing
D. MultiZone

Answer: D

Question: 3

Which Aruba product can collect contextual data about Wi-Fi-enabled mobile devices and safely send this data to analytics platforms for business intelligence?

A. Aruba Beacons
B. Meridian AppMaker
C. Aruba ALE
D. Aruba AppRF

Answer: C

Question: 4

Your customer is in a very competitive industry that is characterized by aggressive development cycles. They need a networking solution that helps them respond quickly in this environment. Which business outcome should your networking solution address?

A. minimize risk
B. improve customers’ experience
C. enhance employees7 experience
D. increase agility and flexibility

Answer: D

Question: 5

A middle school requires an inexpensive solution to provide Wi-Fi services in each classroom. Which Aruba Instant AP should you include in your solution?

A. Aruba Instant 207
B. Aruba Instant215
C. Aruba Instant 225
D. Aruba Instant 235

Answer: A

Question: 6

What do IT departments use to ensure that all devices in a BYOD environment are secure?

A. Public key infrastructure
B. Virtual Private Networks
C. single sign-on authentication
D. policy management

Answer: D

Question: 7

You have sold 30 Aruba Instant APs to a customer who wants to install them in a number of warehouses. The customer would like their IT staff to manage the APs and wants automatic software updates. Which management tool should you recommend?

A. HPEOneView
B. Aruba Central
C. Aruba Airwave
D. Aruba Instant APUI

Answer: B

Question: 8

Which Aruba technology provides customers with zero-touch provisioning at branch and remote offices?

A. AppRF
B. Activate
C. Smart Rate
D. Provision ASIC

Answer: B

Click Here to Get All HPE2-W01 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/HPE2-W01-exam-dumps.html