IBM C9020-563 Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

To be IBM C9020-563 certified professional is such a difficult task. Since IBM C9020-563 System Storage DS8000 Technical Solutions V5 certification keeps their material updated to empower the candidate with advanced technologies. The IBM C9020-563 System Storage DS8000 Technical Solutions V5 certification exam gives a boost to career, when it comes to hiring process. Here are updated IBM C9020-563 exam questions, which will help you to get acquainted with actual exam scenario. We, at DumpsSchool, provide you with 24/7 customer support to aid your C9020-563 exam related ambiguities.

Question: 1

Which technology does IBM recommend to secure remote support connections for the IBM DS8880 family?

A. Modem
B. Business-to-business VPN
C. SSH over IP
D. SSL

Answer: D
Question: 2

Which statement is true about the XIV model 314 and the DS8886?

New Updated C9020-563 Exam Questions C9020-563 PDF dumps! Welcome to download the newest C9020-563 VCE dumps: https://www.dumpsschool.com/C9020-563-exam-dumps.html (60 Questions)

A. Neither the DS8886 nor the XIV rack can be expanded.
B. Both the XIV and the DS8886 can be ordered for a customer supplied rack.
C. The DS8886 rack can be expanded, but the XIV rack cannot be expanded.
D. Both the DS8886 rack and the XIV rack can be expanded.

Answer: C
Question: 3

Which IBM storage solution has a competitive advantage over the Fujitsu ETERNUS DX8900 S3 for a customer that has three sites and requires replication with consistency?

A. IBM DS8886 with Metro/Global Mirror function
B. IBM DS8886 with SVC and stretch cluster
C. IBM DS8886 with z/OS Global Mirror and GDPS
D. IBM DS8886 with Global Copy and IBM Copy Services Manager

Answer: A
Question: 4

What is a characteristic of IBM AIX HyperSwap?

A. Requires a DS8000 FlashCopy relationship
B. Needs Metro Mirror between both DS8000 storage systems
C. Needs Global Mirror with four paths between DS8000s
D. Requires DS8000 16 Gb Fibre Channel adapters

Answer: B
Question: 5

What is an advantage of IBM DS8880 over the Hitachi G1000?

A. Virtualization of external block storage devices
B. FICON support
C. Four site replication support
D. XRC (z/OS Global Mirror) support

Answer: C
Question: 6

Which IBM DS8888 port topology setting supports connectivity to a SAN fabric for open systems attachment?

A. NPIV
B. OPEN (Mode)
C. SCSI-FCP
D. FC-AL

Answer: D
Question: 7

What is true of shared capacity when sharing mainframe z/OS and Open/distributed volumes on one IBM DS8886?

A. Mainframe hosts with CKD volumes and Open servers with FB volumes could use the same DS8886 fibre host ports
B. Mainframe hosts with CKD volumes and Open servers with FB volumes could use the same DS8886 HAs, when using different ports for each.
C. Mainframe hosts with CKD volumes and Open servers with FB volumes can share the same Flash ranks.
D. When using Global Mirror for z/OS volumes only, the customer needs to purchase the Copy Services License for the total capacity including the FB/Open capacity.

Answer: D
Question: 8

Which amperage option is available for the IBM DS8884 power cord?

A. 110 amp
B. 90 amp
C. 30 amp
D. 15 amp

Answer: C