Juniper JN0-347 Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

Juniper Networks Certified Enterprise Routing and Switching Track certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. Juniper JN0-347 Enterprise Routing and Switching Specialist exam is the forerunner in validating credentials against . Here are updated Juniper JN0-347 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Question: 1

Which two statements describe aggregate routes? (Choose two.)

A. Invalid routingprefixes are not advertised to external peers.
B. Internal routing instabilities can be hidden from external peers
C. Groups of routes are combined into a single route entry.
D. The route receives the next hop of the primary contributing route.

Answer: B,D

Question: 2

You are configuring a new BGP service to your service provider. You want to ensure that BGP is fully established and has all the routes in the route table before allowing traffic to transit the router.
Which feature achieves this requirement?

A. BGP route reflector
B. IS-IS mesh group
C. BGP local preference
D. IS-IS overload bit

Answer: D

Question: 3

Which LSA type describes the router ID of ASBR routers located in remote areas?

A. Type 4
B. Type 5
C. Type 3
D. Type 7

Answer: A

Question: 4

Which two statements are true about Virtual Chassis? (Choose two.)

A. It is possible to automatically update the Junos OS on newly added members to participate in the Virtual Chassis
B. A software version mismatch on a newlyadded member must be placed in linecard mode.
C. Virtual Chassis members use VCCP to create a loop-free topology.
D. The member ID is not preserved through reboots.

Answer: A,C

Question: 5

Click the Exhibit button.

You are monitoring your IS-IS router and issue the command shown in the exhibit.
Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)

A. The loopback address of the local router is 5.0.0.100.
B. The loopback address of the local router is 10.100.0.1.
C. The name of the remote device is r1.
D. The name of the local device is r1.

Answer: B,C

Question: 6

Click the Exhibit button.

You created a policy to reject all incoming routes from peer 2.2.2.2. You notice that despite applying the policy, you are still receiving routes from this peer.
Referring to the exhibit, why are you still receiving the routes?

A. The policy should have a form statement.
B. You can only block active prefixes.
C. The policy should be an import policy.
D. You cannot block incoming IBGP routes.

Answer: C

Question: 7

A customer discovered that a significant outage was caused by an unauthorized Ethernet switching device attached to the network.
In this scenario, which two actions would solve this problem? (Choose two.)

A. Enable 802.1x.
B. Enable persistent MAC learning.
C. Enable dynamic ARP inspection.
D. Enable storm control.

Answer: A,B

Question: 8

Click the Exhibit button.

A routing table contains multiple BGP routes to the same destination prefix. The route preference is the same for each route.
Referring to the exhibit, which route would be selected?

A. route B
B. route D
C. route A
D. route C

Answer: B

Click Here to Get All Juniper JN0-347 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/JN0-347-exam-dumps.html