Oracle 1Z0-347 Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

Oracle Certified Expert certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. Oracle 1Z0-347 Oracle Order Management Cloud 2017 Implementation Essentials exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated Oracle 1Z0-347 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Question: 1

You are implementing the entire suite of Supply Chain Management Cloud for an auto component manufacturing and distribution company. This company has a manufacturing facility where different auto electrical components are produced to fulfill the demand that originates from various customers. One of the components that the company sells to its customers requires specialized operations; therefore, the company outsources it to an external manufacturer instead of producing it in its own facility.
Which two steps are required to fulfill the demand for this component through outsourced
manufacturing? (Choose two.)

A. Define this component as an Item with the Contract Manufacturing field enabled and the Make or Buy attribute set to Buy.
B. De?ne this component as an Item with the Contract Manufacturing field enabled and the Make or Buy attribute set to Make
C. Select the Customer Sales Order Fulfillment check box under the Procurement offering.
D. Create a sourcing rule of the Buy type for this component in the selling inventory organization.
E. Model the manufacturer to which thecomponent production is outsourced as a Supplier in the enterprise.
F. Create a sourcing rule of the Make type for this component in the selling inventory organization.

Answer: A,C

Question: 2

Which process requires the Process Supply Chain Orchestration Interface process to be executed manually so that a supply order gets created?

A. Planned Order Releases
B. Drop Shipment
C. Back-to-Back Procurement
D. Back-to-Back Contract Manufacturing
E. Min-Max planning replenishing a purchase request

Answer: E

Explanation:
Needs to be run manually for Inventory MINMAX
Referencehttps://docs.oracle.com/cloud/latest/scmcs_gs/FAIMS/FAIMS1922443.htm#FAIMS1922441
Question: 3

Identify the task that the seeded Warehouse Operator role can perform.

A. monitor and release sales orders for picking in the warehouse
B. search for a pick slip and confirm it
C. process and confirm outbound shipments
D. generate outboundshipping documentation
E. generate pick slips for picking material for outbound material movement

Answer: C

Question: 4

How does Order Management interact with multiple fulfillment systems to fulfill sales order lines?

A. It has a web service brokerthat routes requests from the Fulfillment Task Layer.
B. It has a web service broker that routes requests from the External Interface Layer.
C. The Fulfillment system routing is defined in the orchestration.
D. The sales order lines are converted to Fulfillment Lines and fed to the Fulfillment systems.

Answer: C

Explanation:
An orchestration process routes and manages sales orders across multiple fulfillment systems. For example, you can use a schedule, ship, and bill process to route order lines to two different enterprise resource planning (ERP) systems.
Referencehttps://docs.oracle.com/cloud/farel11/scmcs_gs/FAIOM/FAIOM1726751.htm
Question: 5

You are in the process of setting up a constraint that prohibits update to an extensible flexfield in a fulfillment line if Ship From Warehouse is X and the fulfillment line is booked. You are able to see the extensible flexfield on the Manage Constraint Entities page but not on the Manage Processing Constraints page.
What could be the reason?

A. The generate packages program was not submitted.
B. The Publish extensible flexfield process was not run.
C. The extensible flexfield is not enabled.
D. A Record Set needs to be created for the extensible flexfield to be visible on the ManageProcessing Constraints page.

Answer: D

Explanation:
A record set is a group of records that are bound by common attribute values for the purpose of constraint evaluation. You can define conditions and specify a record set to be validated for a given condition as defined by the validation template.
Referencehttps://docs.oracle.com/cloud/farel8/scmcs_gs/FAOFO/F1191897AN12E0B.htm

Question: 6

Your company is importing orders from an e-commerce system where a sales order is created for a laptop. The ship-to-site of the customer determines the type of power cord to be shipped along with the laptop.
How will you enrich the sales order during import to append the Item number corresponding to the particular model of the power cord?

A. Create an External Interface Routing Rule.
B. Create a Compensation Pattern Rule.
C. Create a Pre TransformationRule.
D. Create a Post Transformation Rule.
E. Create a Product Transformation Rule.

Answer: D

Explanation:
A posttransformation rule populates an order attribute after Order Management transforms the item.
Referencehttps://fusionhelp.oracle.com/helpPortal/topic/TopicId_P_988371CACE68A1F3E040D30A6881239B
Question: 7

Your company has a warehouse that is classified as two different zones to enforce allocation and picking from only one subinventory at a time. The business has a contract with a specific outbound logistics carrier to deliver all orders for a particular customer zone or postal code.
How do you release orders that are scheduled to be fulfilled from a particular subinventory and delivered through a specific carrier?

A. Define pick wave release rules specifying the shipment method and the subinventory onthe Demand Selection Criteria tab.
B. Definea release sequence rule using the attribute as subinventory.
C. Use a picking rule specifying the pickling order for the subinventory.
D. Define pick wave release rules specifying the shipment method and pick from a subinventoryunder the Options tab.
E. Define a release sequence rule using the attribute as shipment priority.

Answer: A

Question: 8

Which Oracle Transactional Business Intelligence subject area should you use to build an online custom port that shows the number of orchestration orders for a selected orchestration process status?

A. Distributed Order Orchestration Order Lines Real Time
B. Distributed Order Orchestration Fulfillment Lines Real Time
C. Distributed Order Orchestration Process Instances Real Time
D. Distributed OrderOrchestration Process Instances

Answer: C

Click Here to Get All Oracle 1Z0-347 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/1Z0-347-exam-dumps.html