Veritas VCS-322 Veritas VCS-322 Exam Preparation Questions For Best Result – Updated 2017

Veritas Certified Specialist certification as a profession has an incredible evolution over the last few years. Veritas VCS-322 Administration of Veritas Enterprise Vault 12.x exam is the forerunner in validating credentials against. Here are updated Veritas VCS-322 exam questions, which will help you to test the quality features of DumpsSchool exam preparation material completely free. You can purchase the full product once you are satisfied with the product.

Version: 9.0
Question: 1

What are two capabilities of enabling Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange for Outlook Web Access/App (OWA) users? (Select two.)

A. enables remote access via OWA with Safari browser
B. provides remote access to multiple user archives
C. enables IMAP access for mobile devices
D. enables Virtual Vault for OWA users
E. enables Vault Cache for OWA users

Answer: A, B

Question: 2

What are two benefits of Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange? (Select two.)

A. it archives directly to tape
B. it facilitates faster backup of the messaging servers
C. it is unnecessary to backup Exchange when Journaling is enabled
D. it automatically duplicates archive data
E. it provides OSIS for archived email

Answer: B, E

Question: 3

Which two key benefits are provided by Veritas Enterprise Vault 12.x ? (Select two.)

A. it natively archives all structured data
B. it archives unstructured data
C. it allows administrators to import PST files into the archive
D. it eliminates the need for backups
E. it eliminates the need for centralized information management

Answer: B, C

Question: 4

Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange converts mail message attachments in order to ensure future proofing.
Which file format is used?

A. .dvs
B. .xml
C. .html
D. .tif

Answer: C

Question: 5

How many document types can be converted by Veritas Enterprise Vault 12.x indexing?

A. less than 100
B. approximately 200
C. approximately 400
D. more than 1000

Answer: C

Question: 6

Which task requires the permissions of the Vault Service Account as a minimum in Veritas Enterprise Vault 12.x ?

A. managing and assigning custom roles
B. defining an Exchange Mailbox Archiving Policy
C. verifying connectivity to the SQL server
D. restarting the Enterprise Vault 12.x for Exchange services

Answer: A

Question: 7

Which two components comprise the Veritas Enterprise Vault 12.x for Exchange Directory? (Select two.)

A. Directory Fingerprint database
B. Directory Service
C. Directory SQL database
D. Directory Administration Role
E. Directory Provisioning Task

Answer: B, C

Question: 8

Which function is controlled by the Enterprise Vault Admin Service?

A. managing access to databases for other Enterprise Vault components
B. defining which users’ data is processed
C. warning if virtual memory is running low
D. managing the mail and file servers from which data is archived

Answer: C

Question: 9

An administrator enables the Metadata Store in Veritas Enterprise Vault 12.x .
Which Enterprise Vault components will be impacted by the change?

A. Enterprise Vault Index
B. Storage queue
C. MS SQL server and the space that the databases require
D. Vault Store size

Answer: C

Click Here to Get All Veritas VCS-322 Exam Questions:

https://www.dumpsschool.com/VCS-322-exam-dumps.html